SUMMIT EOIF GigaCon

Prime Force partnerem konferencji!

Zapraszamy do udziału w największej w Polsce konferencji poświęconej elektronicznemu obiegowi dokumentów Summit EOIF Gigacon. Podczas naszych wystąpień opowiemy w jaki sposób wdrażamy elektroniczny obieg dokumentów u naszych Klientów, co to znaczy, że robimy to inaczej niż wszyscy oraz przedstawimy Nuxeo innowacyjną platformę do zarządzania treścią w przedsięborstwie.

Podczas konferencji reprezentować nas będzie Michał Malczewski, General Manager, Prime Force.

Zapraszamy na nasze prelekcje

Model “Paperless office” ideał czy utopia? Jak efektywnie zarządzać obiegiem dokumentów w firmie.

26.08.2020, g: 13.25

O zarządzaniu dokumentami ze wsparciem systemów IT mówi się od dekad. Pierwsze technologiczne rozwiązania wspierające ten proces powstały na początku lat 90. Mimo to w wielu firmach do dziś dokumenty przesyłane są e-mailem i przechowywane na dyskach sieciowych.

Jak to zmienić? Jak rozwiązać problemy związane z RODO, z administrowaniem e-teczkami pracowników, z prawami dostępu czy automatycznym usuwaniem dokumentów po określonym ustawą czasie? Jak usprawnić pracę w dobie COVID19?

Czy można wykorzystać do pomocy narzędzia z sukcesem wdrażane przez globalne korporacje? Zaprezentujemy przykłady jak rozwiązać powyższe problemy.

Mali kontra Duzi! Jakie oczekiwania względem systemów IT mają duże organizacje i czy różnią się one od oczekiwań mniejszych firm. Najciekawsze rozwiązania dedykowane wdrożone w oparciu o platformę Nuxeo.

27.08.2020, g: 14:00

Globalni producenci samochodów, międzynarodowe banki, działający  globalnie ubezpieczyciele - jakiego rodzaju systemów potrzebują? Jak wyglądają ich wdrożenia? Czy są to te same problemy, z którymi borykają się małe i średnie przedsiębiorstwa

Zobacz, w jaki sposób wdrażane w globalnych korporacjach rozwiązania, mogą wpłynąć na usprawnienie Twojego biznesu i przekonaj się, że ta sama metodyka sprawdza się równie dobrze w organizacji o dowolnej skali.

Rejestracja na konferencję jest bezpłatna: https://gigacon.org/event/eoif_summit_20/